Számítógépeket adományozott a Dana Hungary az Ikrényi Általános Iskolának

2014-11-12

A Duna Elektronika adományozási programot hirdetett partnerei számára 2014 elején, amelyben felhívta a figyelmüket arra, hogy a régi gépeikkel támogassák a magyarországi iskolák informatikáját.

A program célja, hogy a diákok korszerű és megfelelő mennyiségű számítógépen tanulják az informatikát, amely segíti őket a későbbiekben is. Az általános iskolák kiemelten fontosak, hiszen a tanulók itt kapják meg az alapokat, amelyre a későbbiekben a középiskolák és egyetemek építenek.

Ehhez a programhoz csatlakozott a gépjármű alkatrészeket gyártó nemzetközi háttérrel rendelkező Dana Hungary Kft. Győrből.

A programon belül több mint 25 asztali számítógépet, monitort és tartozékokat szállított el a Duna Elektronika Győrből, amely gépeket tesztelte, felújította és megtisztította, így 10 asztali számítógép és 3 notebook perifériákkal készült el.

 

Ezt követően az iskola kiválasztási folyamata is megkezdődött, ugyanis feltérképezte a Győr közelében lévő kis településeket, melyik általános iskola milyen számítástechnikai gépparkkal rendelkezik. A kutatás során kiderült, hogy szinte mindegyik iskola örülne a számítógépeknek, mégis egyetértettek abban, hogy az Ikrényi iskola informatikája a legelmaradottabb a térségben. Ezt követően számolt be az eredményről a Danának és tett javaslatot arra, kinek adományozzanak. A Dana is támogatta a javaslatot, így megkezdődött a találkozó szervezése.

 

Az adományozás októberben történt, amelyen részt vett az iskola tanszékvezetője, a Dana Hungary és a Duna Elektronika képviselője.

 

A Dana Hungary és a Duna Elektronika is arra hívja fel a cégek figyelmét, hogy nagyon sok általános iskola van Magyarországon, akinek szüksége lenne számítógépekre akár a gyermekek akár az iskola számára, hogy megfelelő környezetben tanuljanak a gyerekek és dolgozzanak a pedagógusok. Aki teheti adományozza a lecserélt gépeket jótékony célokra!

 

A Duna Elektronika 2015-ben is vállalja 4 adományozás megszervezését partnerei számára!

 

A Duna Elektronikáról:

Az 1991-ben alapított Duna Elektronika Kft. a multinacionális cégek magyarországi leányvállalatainak partnereként nyújt informatikai szolgáltatásokat és megoldást az informatikai rendszerekhez. 

Az üzleti filozófia, és egyben elsődleges feladat az, hogy megfeleljen ezen cégek vállalati céljainak világszerte.

Ennek a célkitűzésnek eleget téve a Duna Elektronika nagy gondot fordít arra, hogy az embereit folyamatosan fejlessze, rendkívül sok időt és energiát fektet üzleti kapcsolatainak fejlesztésére a gyártókkal és az ügyfelekkel egyaránt. Teszi mindezt annak érdekében, hogy hosszútávon magas színvonalú szolgáltatásokat és termékeket tudjon biztosítani az ügyfelei számára elfogadható áron.

A Duna Elektronika az elmúlt évtizedben elért üzleti célkitűzéseivel ezt a filozófiát követi: Az erőforrások használatával megfelelni az egyedi ügyféligényeknek.

Vissza
Címkék

Hír értesítés kérése

* Kötelező mezők