Duna Elektronika tavaszi partnernap

2014-06-03

Május 29-én tartottuk tavaszi partnernapunkat az A38 hajón, ahol a felhő technológiákra koncentráltunk. Freed Peter a Duna Elektronika ügyvezető igazgatója köszöntötte a résztvevőket.

Ezt követően tisztáztuk mit értünk felhő alatt, amelyben Bajkai Zsolt a Duna Elektronika Technical Solution Managere segítette a résztvevőket.

Szót ejtettünk a biztonságról Márton Miklós a BDO Magyarország ügyvezetője előadásában, a HP szerver megoldásairól, a Citrix File Sharing megoldásáról Netapp tárolón, a Veeam mentési megoldás újdonságairól, és a HP hálózati technológiájáról. Ezt követően bemutatták a HP vékonykliens megoldását és a Microsoft Azure-t.

A Duna Elektronika mérnökei Korponai Ferenc és Bajkai Zsolt, bemutattak hibrid megoldásokat, beszéltek a tárolókról, és végezetül arról, hogyan lehet elrontani egy jól működő, drága informatikai rendszert, mi szükséges hozzá.

A résztvevők a nap folyamán értékelésük alapján hasznos és új információkat hallottak, amelyet mindennapi munkájuk során is hasznosítani tudnak.  

 

Támogatóink

 

Vissza
Címkék

Hír értesítés kérése

* Kötelező mezők