Duna Elektronika IT-Train Képzéssorozat

2016-04-06

A Duna Elektronika IT-Train képzéssorozat első oktatásán a Veeam megoldásai és a hozzájuk kapcsolódó kezelési módok kerültek bemutatásra, ezen belül is a VeeamOne, a Veeam Cloud Connect, a transzport módok, a kezdeti beállítások és VMware ESXi hozzáadás, a Backup Repository hozzáadás, a mentési és visszaállítási job-ok létrehozása, illetve a fájlszintű visszaállítás. Mindezeket elméletben és ezzel párhuzamosan gyakorlatban is elsajátíthatták a résztvevők.

A visszajelzések alapján minden résztvevő hasznosnak találta a lehetőséget a termékek megismerésére, és egyöntetűen úgy gondolják, hogy az oktatás eredményeképpen a jövőben könnyebben fogják tudni használni a termékeket. Akik eddig információ hiányában voltak, ők pozitív véleménnyel távoztak, akik pedig már korábban is találkoztak a Veeam megoldásaival, bennük értékelésük alapján erősebb elköteleződés alakult ki a nap végére.

A nagy érdeklődésre és az oktatás sikerére való tekintettel ügyfeleink a továbbiakban is számíthatnak rá, hogy mind a Veeam, mind pedig más gyártók megoldásai kapcsán, rendszeresen fogunk hasonló oktatásokat tartani.

Vissza
Címkék

Hír értesítés kérése

* Kötelező mezők