A Duna Elektronika új Dell EMC Partner Program státusza: TITANIUM!

2017-03-16

Szakmai kompetenciánk és előző éves Dell forgalmunk alapján kiérdemeltük a kivételes és legmagasabb elismerést, a Titanium partneri címet, melyet jelenleg Magyarországon rajtunk kívül csak 2 informatikai vállalat tudhat magáénak!

Vállalatunk fő tevékenysége a megalakulásától fogva a magas szakértelmet igénylő informatikai rendszerek kereskedelme, valamint a hozzájuk kapcsolódó tervezési, üzemeltetési, és rendszerintegrációs szolgáltatások ellátása (az üzleti világ számára), amelyhez a Dell EMC innovatív megoldásai tökéletesen illeszkednek.    

A partner programhoz csatlakozás feltétele, hogy rendelkezzünk megfelelőn képzett szakember gárdával, rugalmas üzleti környezettel, és elkötelezett ügyfelekkel.  

2016-ban 35%-kal növeltük árbevételünket, csak úgy mint az előző években. Jelentősen bővítettük a mérnök csapatunkat,  így rendelkezünk specialistákkal, megfelelően képzett és tapasztalt szakemberekkel, elhivatottsággal és elégedett ügyfelekkel.  

Nagyon köszönjük az ügyfeleink és a Dell EMC bizalmát.  

Az alábbiakban felsorolt témákban forduljon hozzánk bizalommal, hiszen szakértő csapatunk készségesen áll rendelkezésére!

  • Core Client Solutions
  • Networking
  • Server
  • Storage
  • Workstation

 

KAPCSOLATFELVÉTEL

 

Vissza
Címkék

Hír értesítés kérése

* Kötelező mezők